Rospinning

Rospinning

Vi  tilbyder Rospinning som vinteraktivitet - Se faktaboks om hvordan du bliver tilmeldt Rospinning aktiviteterne.

Hvorfor rospinning?:

Det er en effektiv måde at få styrke og kondition på, når vi ikke kan komme på vandet. Det er sjovt at træne sammen med andre til god musik. Når du som deltager har styr på teknikken, og får kanaliseret mest mulig kraft ind i hvert enkelt rotag, er rospinning en særdeles effektiv måde at forbedre kondition, styrke og dermed også- fedtforbrænding. Man bliver overrasket over hvor hurtigt en spinningstime går, når først musikken spiller og alle ror i takt. 

Hvordan gør vi det?

Selve rospinningen går ud på at instruktøren guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til god musik med forskellig intensitet. Vores programmer er typisk 50 min – 1 time.  Vi slutter af med lidt udstrækning og aftørring af maskinerne. Træningen er på eget ansvar - du skal mærke efter hvad din krop kan og vil være med til.

Har du brug for instruks i at ro i ergometer, så aftal at mødes med en instruktør, måske forud for træningen, som vil instruere dig i brugen af ergometeret. Er der brug for mere tid, så finder vi ud af det. Sms evt. på forhånd til instruktøren på det hold du har tilmeldt dig.

Hvad skal du have med til en rospinningstime?

Du skal bruge træningstøj, som du kan bevæge dig i, indendørssko og måske en drikkedunk. Selvfølgeligt gerne højt humør og gåpåmod. Der er mulighed for bad efter træningen.

Hvem kan du møde som instruktører?

Vibeke, Lena, Margit, Pia, Dorte og Birthe fungerer som guider under rospinningen. Vi hjælper gerne med ekstra instruks i roteknikker eller fejlretning.  Vi kan i øvrigt anbefale at gå youtube på f.eks disse links: Det perfekte rotag

Vi håber at se dig til en sjov og effektiv rospinningstime

 

Tilmelding

Hvis du ønsker at rospinne, bedes du tilmelde dig her:
Derefter kan du booke dig på de enkelte hold der bliver slået op her på hjemmesiden i Kalender