Rospinning

Rospinning

Vi er kommet godt i gang med rospinning og indtil videre har vi to til tre hold om ugen, efter først til mølle princippet. Hold øje med Rokort – der slår vi holdene op. Du kan sagtens nå at være med. 
Hvorfor rospinning?:
Det er en effektiv måde at få styrke og kondition på, når vi ikke kan komme på vandet. Det er sjovt at træne sammen med andre til god musik. Når du som deltager har styr på teknikken, og får kanaliseret mest mulig kraft ind i hvert enkelt rotag, er rospinning en særdeles effektiv måde at forbedre kondition, styrke og dermed også- fedtforbrænding. Man bliver overrasket over hvor hurtigt en spinningstime går, når først musikken spiller og alle ror i takt. Der er forskellige intensiteter – men alle kan være med.
Hvordan gør vi det?
Du tilmelder dig rokort – har du brug for instruks i at ro i ergometer, så kom mindst 15 min før tid, så vil vi guide dig i brugen af ergometeret. Er der brug for mere tid, så finder vi ud af det. Sms evt. på forhånd til undertegnede.
Selve rospinningen går ud på at instruktøren guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til god musik med forskellig intensitet. Vores programmer er typisk 50 min – 1 time.  Vi slutter af med lidt udstrækning.
Der vil være nogle hold, hvor det er kombineret rospinning med cirkeltræning. Der rospinner vi ca ½ delen af tiden og supplerer med styrke, balance og smidighedsøvelser i den anden halvdel af tiden. Det vil stå i invitationen på Rokort,hvis det er en kombinationstræning.
Hvad skal du have med til en rospinningstime?
Du skal bruge trænningstøj, som du kan bevæge dig i, indendørssko og måske en drikkedunk. Selvfølgeligt gerne højt humør og gåpåmod.
Hvem kan du møde som instruktører?.
Vibeke, Lena og Margit kan alle tre fungere som guider under rospinningen. Vi er sammen med Birthe også instruktører i anvendelse af ergometrene – så kom og spørg os. Vi hjælper gerne med ekstra instruks i roteknikker eller fejlretning.  Vi kan i øvrigt anbefale at gå youtube på f.eks disse links: Det perfekte rotag
Korrekt rotag
Vi håber at se dig til en sjov og effektiv rospinningstime
På rospinningsinstruktørernes vegne
Vibeke

Tilmelding

Hvis du ønsker at rospinne, bedes du tilmelde dig her:
Derefter kan du booke dig på de enkelte hold der bliver slået op via rokort. 
Henter billeder...