Rokort skifter udsende.

6. november 2022 09:52 , af Ole Torp

På torsdag d. 10. november skifter vores Rokort teknisk platform. Det betyder at I vil kunne opleve at I i løbet tirsdagen ikke kan tilgå Rokort. Så hvis I skal på vandet må I skrive en seddel og ligge ved computeren ;-). Når alt er på plads - skal I nok få en ny melding. 

Det betyder selvfølgelig også at Rokort fremover vil se lidt anderledes ud end I er vant til - men det tænker jeg nok I klare. Fordelen ved en nye platform, er at vi nu får den til at hænge meget mere sammen med hjemmesiden og ligeledes får mulighed for at bygge den op som vi gerne vil have den. Med andre ord vil vi kunne tilrette siden mere efter vores egne ønsker - og hvis I har ønsker/meninger om hvad der skal være muligheder for på Rokort, er I meget velkomne til at tage fat i mig - så ser vi på hvad der kan lade sig gøre og hvad der vil være mest hensigtsmæssig. 

I vil nu også kunne benytte Memberlink-app'en til at starte en tur eller registrerer ergomerter-kilometer. Ved ture på vandet er der mulighed for at tracke turene på mobilen. 

Slå jer løs og prøv det nye system af. Så skal vi nok komme tilbage med meget mere vejledning og information i takt med at erfaringen løber ind.