Perfekt sæsonafslutning

5. november 2022 22:31 , af Jacob Søndergaard

Sommer-rosæsonen 2022 er afsluttet, og det skete i fine rammer med høj sol, der dog med mellemrum blev aflyst af heftige regnbyger. Dagen startede med vinterfrigivelse af 13 roere i havkajak – dernæst årets sidste rotur, som en snes roere benyttede sig af – bl.a. til at hive de sidste kilometer hjem til kilometernålen.
Formand Birgitte Larsen gjorde kort status over sæsonens forløb, og der var nok at berette om: Masser af uddannelse inden for bl.a. havkajak, surfski og coastal. Junior roernes aktiviteter inden for bredde og elite. Daglige aktiviteter omkRing Nibe – incl. et rigtig godt socialt netværk – kombineret med ture i fremmede farvande.
Standeren blev strøget af Birgitte og Mette, i bagtæppet af en »fuld regnbue«, hvorefter der blev udbragt et roer-hurra: 3 lange, 3 korte hurra'er, afsluttet med »vel roet«.
Kaffebordet ventede, herunder uddeling af kilometernåle i kategorierne guld-, sølv og bronze – samt »rullenåle« i bronze og sølv, og årets kilometerpokal for 1824 roede kilometer til Kurt Møller Jensen. 33 medlemmer rundede lørdagen af med en hyggelig standerstygningsfest med fællesspisning og råhygge.
Nu venter vinterens aktiviteter med bl.a. rospinning, svømmehal-aktiviteter, vinterroning for de godkendte i havkajak – og div. vedligeholdelse.