Nyt adgangssystem til klubben

3. juni 2020 21:07 , af Ole Torp

Hej alle

På tirsdag d. 9. juni skifter vi låsesystem ud i klubben. Det vil sige at du som i dag har en nøglebrik derefter vil opleve at den ikke virker. Men fortvivl ikke. Du vil fremover have 2 måder at låse dig ind i klubben. Enten fanger du en af bestyrelsesmedlemmerne eller undertegnede og får udleveret en ny nøglebrik, eller også installerer du en ny app på din mobiltelefon og bruger den til at låse dig ind. App'en hedder Memberlink og kan bruges ikke bare til låse dig ind i klubben, men også til at holde styr på al information fra klubben som nyheder, mails og kalender. Så skynd dig at installer app'en ;-) Log på app'en med samme kode du bruger til hjemmesiden - og vupti - du er klar til at låse døren op til din klub.

Hilsen, Ole Torp