DM UGEN 2022 i Aalborg

11. maj 2022 22:34 , af Jacob Søndergaard

Dansk Forening for Rosport er med, når DIF for første gang afvikler DM-ugen, hvor over 25 forskellige idrætter er samlet

Der er lagt op til stor sportsfest i Aalborg, når DIFs DM-ugen får præmiere d. 23.-26. juni og i alt 28 forskellige specialforbund har rykket et eller flere af deres Danske Mesterskaber til den nordjyske hovedstad.

Lørdag og søndag kommer Limfjorden til at danne ramme om tre forskellige af rosportens discipliner, og på vandet kommer vi både til at se ottere, coastalbåde og inriggere.
Udover at få lov til at være en del af den første DM-uge, så bliver sportsfesten i Aalborg også et godt udstillingsvindue for dansk roning.

Vil du med? 
Til DM-ugen vil der være mulighed for, at stille op i både otter, coastal og inriggerløb, så der er noget for enhver roer.
I coastal vil det være muligt at stille op i 1x, 2x, 4x+ for både herrer og damer, samt i 2x og 4x+ for mixhold.
I universitetsotterløbene vil det være muligt at stille op i ren damebåd, ren herrebåd og mixbåde (bemærk at mixløbet starter samtidig med herreløbet).
I inrigger kan du og dit hold stille til start i to-åres for damer, to-åres for herrer og mix-firer.

Praktisk: 
Vi ved at det kan være en udfordring, at få transporteret både hele vejen til Aalborg. Derfor er vi i gang med at undersøge muligheden og interessen for at lave en fælles bådtransport.
Har du og dit hold lyst til at deltage i DM-ugen, og interesse i en fælles bådtransport, så kontakt DFfRs sekretariat på dffr@roning.dk, så vi kan have jer med i beregningerne.