Åbnet for 4-årers roning

15. maj 2020 21:56 , af Jacob Søndergaard

Dansk Forening for Rosport har nu – i kraft af udmelding fra myndigheder og Dansk Idræts Forbund – åbnet for roning i 4-årers inriggere mv. Kort sagt, så kan alle Nibe Roklubs inrigger- og outrigger robåde nu bruges i fuldt omfang.

De grupper af inrigger- / outrigger roere, som tidligere er dannet med max. 5 pr. gruppe, udvides samtidig til max. 10 pr. gruppe.

Klubhuset er fortsat lukket af (med undtagelse af toilet). Der skal fortsat klædes om hjemmefra, og bad sker ligeledes hjemme.
Afstandskrav er som alle andre steder nedsat til én meter – og bådene vaskes i sæbevand efter brug (skylles, men ikke tørres).
Du kan læse om alle retningslinjerne her: Retningslinjer for roning i Nibe Roklub

Roning i kajak er uændret i forhold til tidligere regler, mens regler for roning i inrigger / outrigger er ændret med dette opslag.