DM i Oceanrace 2019

DM OceanRace 2019 for havkajak og surfski

Nibe Roklub har fornøjelsen at indbyde til DM OceanRace 2019 for havkajak og surfski.
Løbet er ud over at være Danmarksmesterskab løb, også en afdeling af Dansprint Ocean Cup 2019, hvor der samles point for hvert kvalificeret løb gennemsæsonen. Løbet er for alle havkajak og surfskiroere med minimum IPP2 niveau.
Hvornår: lørdag d. 17. august 2019 kl. 11.00
Hvor: Start og mål udfor Nibe Havns havnemole
.
Der udskrives løb i følgende 4 klasser:
Havkajak Herre K1 åben klasse
Havkajak Dame K1 åben klasse
Surfski Herre K1 åben klasse
Surfski Dame K1 åben klasse
.
Løbet afholdes på Limfjorden med mål og start i Nibe.
Ruten er ca 22 km og går fra Nibe Havn til Gjøl Havn og retur - med udgående rute omkring
sælernes ø "Røn" og hjemgående rute omkring fiskerlejet Klitgaard.
Der vil være indlagt 2 kontrolpunkter undervejs som skal rundes for ikke at blive diskvalificeret. Der er 2 kryds af den store limfjordssejlrende med en del erhvervstrafik og lystsejlere.
Løbet er udelukkende for K1 havkajak og surfski, og man kan forvente krappe bølger og hård vind hvis vejret er bidsk. Navigationfærdigheder er en del af dette løb, mere end på de traditionelle "øen
rundt" løb, da pejlepunkter og bundforhold bliver en del af udfordingen.
.
Løbet er foruden at være et DM løb, også en afdeling af Dansprint Ocean Cup 2019, hvor der samles point for hvert kvalificeret løb gennemsæsonen.
Der vil være afsluttende præmieoverrækkelse for DM klasserne for selve løbet. Afslutningen af sæsonens OceanRace Cup sker i årets sidste løb i Helsingør d. 24/8 med tilhørende præmieoverrækkelse for den del.
Lau Larsen fra DKF forestår afslutningen på Dansprint Ocean Cup med tilhørende medaljeoverrækkelser.
Skriv: Navn, Klubnavn, klasse
Sørg samtidig for indbetaling af stævnegebyr på mobilepay
Sidste tilmelding: 5/8 2019
Stævnegebyr: 200 kr
Der vil være en Goodiebag til alle når du afleverer dit løbsnummer efter løbet.
Indbetaling af stævnegebyr: Mobilepay nr: [kommer senere]
.
Isætning og optagning af kajakker og surfski:
Sker ved Nibe Roklub, ca 500 m fra startstedet
Parkering:
ved Nibe Roklub samt på parkeringsarealet overfor klubben (på den anden side af hovedvejen) samt ved havnemolens parkeringsareal på Nibe havn
Bad og omklædning:
Foregår i roklubbens lokaler