Inriggerroning

”ro, ro, ro din båd, tag din åre fat…”

En dejlig og inspirerende opfordring til at komme i gang med en ny aktivitet - en livsstil, som fremover gi`r dig alt. Rosporten er som en palet af oplevelser og udfordringer.  Du kan dyrke ”sved-på-panden-roning” – altså kaproning - på mange niveauer. Eller du kan ta` på en afslappende aftentur og nyde det sociale samvær i båden. De sjove historier, naturen, solnedgangen og kaffen, som venter i klubben, når du kommer hjem. Eller en langtur udenfor dagligt rofarvand,  måske en weekendtur med gode rokammerater. Nye indtryk, nye bekendtskaber i andre roklubber. Indenfor rosporten er begreber som nærvær og fællesskab højt værdsatte værdier, som er med til at underbygge begrebet ”engang roer – altid roer”.